Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτοκίνηση - Ηλεκτροκίνηση

Περίπτερο 17

Το μέλλον στις μετακινήσεις

Η ηλεκτρική αυτοκίνηση είναι το μέλλον στις μετακινήσεις με προφανή τα περιβαλλοντικά της προτερήματα. Στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, η ΔΕΘ φιλοξενεί τα πιο εξελιγμένα και προσιτά μοντέλα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων, ΙΧ και επαγγελματικά, καθώς και τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και αμαξιδίων από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες με δυνατή παρουσία στην ελληνική αγορά.

Η Αυτοκίνηση - Ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται στο περίπτερο 17 του εκθεσιακού κέντρου, δίνοντας την άνεση στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να θαυμάσουν όλη τη γκάμα των μοντέλων που εκτίθενται. Παράλληλα, την ενότητα εμπλουτίζουν εταιρίες που αξιοποιούν εναλλακτικές μορφές καυσίμων, καθώς και επιχειρήσεις με ανταλλακτικά και εξοπλισμούς, καύσιμα και λιπαντικά, multimedia - car audio και συστήματα ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η μικροκινητικότητα κερδίζει συνεχώς έδαφος, αποτελώντας σημαντικό πυλώνα της πράσινης πόλης, προσφέροντας οφέλη στη βιώσιμη ανάπτυξη και στο περιβάλλον, μειώνοντας ταυτόχρονα την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ηχορύπανση, μιας και τα προϊόντα της περιλαμβάνουν ποδήλατα, σκούτερ, τροχοσανίδες, segways και άλλα, τα οποία μπορεί να είναι ηλεκτροκίνητα ή ακόμα και ηλεκτρικά, για αποστάσεις γύρω στα 5 χλμ.