Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Έκθεση

85η ΔΕΘ 11-19/9/2021

Το πιο λαμπερό γεγονός της xρονιάς!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αποτελεί το κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας που οργανώνεται ετησίως με ιστορική συνέχεια και συνέπεια από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον πολιτισμό, η ΔΕΘ, προσελκύει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και κρατικών φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και επιφανών εταιριών από την παγκόσμια αγορά, που αναδεικνύουν τη δυναμική της, αλλά και τη διεθνή της ακτινοβολία.

Παράλληλα, διαθέτει έντονα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά με τη φιλοξενία πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων και θεαμάτων, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ζωογόνο και εορταστικό κλίμα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Η διοργάνωση της ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβριο, πέραν του θεσμικού της χαρακτήρα, σηματοδοτεί και την έναρξη του νέου οικονομικού έτους για τη χώρα, διατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας οργάνωσης εξίσου αξιόπιστης για τους επαγγεματίες, το κοινό και την πολιτεία (Β2Β, Β2C και B2G).

Η 85η διοργάνωση της ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας - το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.