Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Μια μοναδική βραδιά ετοιμάζει για το αγαπημένο του κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την μπάντα του το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν πέσει η αυλαία της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, παιδί προσφύγων από την Κυρήνεια μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο μουσική, απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτάτων θεωρητικών σπουδών στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου.

Έκτοτε, μέσα σε 24 περίπου χρόνια παρουσίασε έναν μοναδικό και καινούριο τρόπο μουσικής γραφής και ερμηνείας εκπέμποντας ένα στίγμα ανεμελιάς, νεανικής φρεσκάδας αλλά και έντονης ευαισθησίας.

Καθιέρωσε έτσι ένα δικό του χαρακτηριστικό προσωπικό δρόμο. Έναν δρόμο, που ανοίχτηκε για να τον ακολουθήσουν κι άλλοι... Κάθε του τραγούδι και κάθε ζωντανή εμφάνιση, μια μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο.

Καλεσμένος το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην 87η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι ταλαντούχοι μουσικοί του θα δώσουν το παρόν τους με μια σημαντική μουσική πρόταση!

Θα ακουστούν επιλεγμένα, αγαπημένα τραγούδια, από τα πιο παλιά « Μόνο στα Όνειρα», «Χωρίς Αναπνοή» αλλά και το «Δεν φεύγω» μέχρι και τα νεότερα όπως «Σαϊτιά» και « Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα».

Είναι βέβαιο πως οι παλαιότεροι θα ξαναθυμηθούν και νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την «απόλυτη συναυλιακή εμπειρία» του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Μαζί του, οι αγαπημένοι, πιστοί του φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί:

  • Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση
  • Σπύρος Μάζης στο μπάσο
  • Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα
  • Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
  • Κυριάκος Πέτρου στο βιολί
  • Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα

 

Την ομάδα εμπλουτίζει ένα όμορφο δίδυμο, η Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά και φλάουτο και ο Γιώργος Παντέλογλου στα φωνητικά και Άλτο σαξόφωνο!

Υπεύθυνος ήχου, ο Σταύρος Συκιανάκης με την υποστήριξη του Βαγγέλη Παπαδόπουλου!

 

MUSIC EVENTS LIVE