Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η δράση Zero Waste στην 87η ΔΕΘ

Η ΔΕΘ-HELEXPO, πιστή στις αρχές της βιωσιμότητας και στο πλαίσιο επίτευξης των στόχων ESG (Environmental, Social, Governance), υιοθέτησε τη δράση ZERO WASTE, αρχής γενομένης

  Περισσότερα
ReBrain Greece

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διοργανώνει στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ τη διεπιστημονική πρωτοβουλία ReBrain Greece για το brain drain και την ευφυή μετάβαση της αγοράς εργασίας στην ψηφιακή εποχή.

  Περισσότερα
Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ

Αναδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο του σε όλους τους τομείς, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Περισσότερα
Ένα νέο, μη επανδρωμένο αερόχημα στην Akademia

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Akademia το νέο μη επανδρωμένο αερόχημα με κωδική ονομασία MPU RX-4, στο περίπτερο 14.

  Περισσότερα
Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!

Πλούσιες εκδηλώσεις μουσικής,  χορού και δράματος bollywood παρουσιάζει καθημερινά ο βραβευμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar στην υπαίθρια εξέδρα, στο περίπτερο 13.

  Περισσότερα
Νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki!

Με άρωμα Ινδίας και πλούσια θεματολογία στις σελίδες του έρχεται το νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki, του δίγλωσσου free press περιοδικού της HELEXPO για την πόλη και την Έκθεση.

  Περισσότερα
Επίσημη ινδική συμμετοχή

Δέκα χρόνια μετά το 2009, όταν είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως Τιμώμενη Χώρα,  η Ινδία επανέρχεται στο επίκεντρο της 84ης διοργάνωσης με ένα νέο ανανεωμένο πρόσωπο.

  Περισσότερα
Η φοιτητική ομάδα A.S.A.T. στην AKADEMIA

Δυναμικό «παρών» δίνει η φοιτητική επιστημονική κοινότητα του Α.Π.Θ στη φετινή AKADEMIA, που αποτελεί το σημείο συνάντησης της εκπαιδευτικής κοινότητας στην 84η ΔΕΘ.

  Περισσότερα
Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019

Το μεγάλο φινάλε των διεθνούς εμβέλειας καλλιστείων ομορφιάς Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019 θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα.

  Περισσότερα
Πρωτοποριακή υπηρεσία off airport check-in

Η Fraport Greece προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία off airport check-in για 2η χρονιά στους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, διευκολύνοντας την άνετη περιήγησή τους μέσα στην Έκθεση.

  Περισσότερα
Subscribe to Νέα