Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στην τελική ευθεία η 87η ΔΕΘ

Στην τελική ευθεία η 87η ΔΕΘ

Απόψε στις 21:30 στη σκηνή των Music Events Live ο Κώστας Μακεδόνας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η 87η ΔΕΘ, που στο τελευταίο της τριήμερο καλεί τον κόσμο να περιηγηθεί στα περίπτερά της, να γίνει κομμάτι της εμπειρίας της, αλλά και να ενισχύσει με την επίσκεψή του την πρωτοβουλία της ΔΕΘ-HELEXPO για στήριξη των πλημμυροπαθών και πυροπαθών σε Θεσσαλία και Έβρο αντίστοιχα.

Εννέα εκθεσιακές ενότητες, 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία κι ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα δίνουν τον τόνο στην 87η ΔΕΘ.

Απόψε στις 21:30 στη σκηνή των Music Events Live ανεβαίνουν ο Κώστας Μακεδόνας –συμμετέχει και η Χριστιάνα Γαλιάτσου- και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Χθες από την ίδια σκηνή η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου (μαζί τους και ο Χάρης Μακρής) επιφύλασσαν στο κοινό ένα μελωδικό ταξίδι με τα τραγούδια τους.

Σήμερα στο περίπτερο της Τιμώμενης Χώρας Βουλγαρίας (13) από τις 17:00 έως τις 20:00 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα γκάιντας από παιδιά, δημοτικά τραγούδια, αλλά και παραστάσεις λαϊκών χορών.

Στο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΔΕΘ (5Χ5) με κεντρικό μήνυμα «Όχι στη βία», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πανόραμα, θα διεξαχθούν σήμερα το απόγευμα (19:00-21:00) αγώνες στελεχών-ομάδων από μεγάλες εταιρείες, αλλά και οργανισμούς που παίρνουν μέρος στη ΔΕΘ.

Στις 18:00 πραγματοποιείται και η πρώτη επίδειξη μόδας του Thessfashion με γυναικεία και αντρικά ενδύματα και αξεσουάρ που διοργανώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 16.

Αύριο Σάββατο έρχεται η ώρα του 55ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνησή του στην Πλατεία Αριστοτέλους, ενώ την Κυριακή στις 18:00, στο ίδιο σημείο, ο τερματισμός και η απονομή κυπέλλων.

Η 87η ΔΕΘ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσημη Τράπεζα είναι η Εθνική, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η Aegean, Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ, Χορηγός Τηλεπικοινωνιών η NOVA, Χορηγός της 87ης ΔΕΘ είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Επίσημη Μπύρα της 87ης ΔΕΘ είναι η Νύμφη, Επίσημος πάροχος μετακινήσεων η Autohellas Hertz, Επίσημο Αναψυκτικό της 87ης ΔΕΘ το Λουξ, Χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού της 87ης ΔΕΘ το νερό Πηγή ΟΛΥΜΠΟΥ και Official IT Partner η Epsilon SingularLogic.

Στα Music Events Live Χορηγός Φιλοξενίας είναι τα Capsis Hotels, Χορηγός των Vip Μετακινήσεων η Limousines Greece VIP Services, Χορηγός Μετακινήσεων η Taxi Way και Χορηγός Catering η Samiotakis.