Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παρούσα στις εξελίξεις η 87η ΔΕΘ με ένα πολυσχιδές πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων και το τελευταίο διήμερο λειτουργίας τη

Παρούσα στις εξελίξεις η 87η ΔΕΘ με ένα πολυσχιδές πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων και το τελευταίο διήμερο λειτουργίας τη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σήμερα στις 21:30 στα Music Events Live - Αύριο οι συναυλίες ολοκληρώνονται με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου

Τελευταία ευκαιρία επίσκεψης για όλους στην 87η ΔΕΘ, η οποία σήμερα και αύριο θα υποδεχθεί όλους τους φίλους της με πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων, δράσεων και γεγονότων για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα είναι το Σαββατοκύριακο ανοιχτό από τις 10:00-22:00.

Σημείο συνάντησης όλων των επισκεπτών της 87ης ΔΕΘ είναι τα Music Events Live, όπου σήμερα στις 21:30 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μία εντυπωσιακή μουσική παράσταση βασισμένη στο ταλέντο και στο πλούσιο ρεπερτόριο του.

Χθες στη σκηνή των Music Events Live ανέβηκαν ο Κώστας Μακεδόνας –συμμετείχε και η Χριστιάνα Γαλιάτσου- και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, που παρέσυραν τους θεατές σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Τα Music Events Live κλείνουν αύριο τον φετινό κύκλο τους με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου, που αναμένεται ότι θα προσελκύσουν το νεότερο σε ηλικία κοινό της Έκθεσης για να τους “ξεσηκώσουν” μελωδικά.

Η παιδική μόδα έχει την τιμητική της αύριο στις 12:00 στο περίπτερο 16, όπου το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά, μία ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, το Thessfashion, στο οποίο συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της μόδας. Η ειδική αυτή συμμετοχή του ΒΕΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Elevate Fashion.

Παράλληλα μέχρι αύριο διοργανώνεται στο περίπτερο 6 η 2η Συλλεκτική EXPO 2023 με στόχο την έκθεση, την ανταλλαγή και την προώθηση συλλογών και αντικειμένων από εμπόρους και συλλέκτες. Τα κύρια εκθέματα αφορούν σε νομίσματα, χαρτονομίσματα, γραμματόσημα, μετάλλια, παράσημα, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, παλαιά βιβλία, παιχνίδια, βιβλία, ρολόγια, ντοκουμέντα, αρχειακό υλικό, δίσκοι βινυλίου, τηλεκάρτες, αλλά και κάθε είδους συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Ακόμη σήμερα και αύριο από τις 12:00 έως τις 19:00 σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μεταξύ των περιπτέρων 10 και 13, οι επισκέπτες της 87ης ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη βιωσιμότητα, ασφάλεια και ποιότητα της καλλιέργειας ρυζιού και των προϊόντων της, αλλά και να γευτούν 12 μοναδικές συνταγές με βάση το ευρωπαϊκό ρύζι, που παράγεται στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Στο περίπτερο της Τιμώμενης Χώρας, Βουλγαρίας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 το Μουσικό Κουαρτέτο Frosch.

Στο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΔΕΘ (5Χ5) με κεντρικό μήνυμα «Όχι στη βία», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πανόραμα, διοργανώνεται αύριο αγώνας μεταξύ της Τιμώμενης Χώρας Βουλγαρίας και της ΔΕΘ-HELEXPO.

Στο Κύτταρο 2, στον ισόγειο χώρο κάτω από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τη ζωή της μεγάλης Μαρίας Κάλλας, η οποία απεβίωσε σαν σήμερα το 1977, στο Αφιέρωμα: «Μαρία Κάλλας, μια ζωή σαν παραμύθι» της Μυκονιάτισσας Μαρίνας Πετρή, υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων και την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO.

Ακόμη σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους η πανηγυρική εκκίνηση του 55ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, ενώ αύριο στις 18:00, στο ίδιο σημείο, ο τερματισμός και η απονομή κυπέλλων.

Η 87η ΔΕΘ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημη Τράπεζα είναι η Εθνική, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η Aegean, Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ,

Χορηγός Τηλεπικοινωνιών η NOVA, Χορηγός της 87ης ΔΕΘ είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Επίσημη Μπύρα της 87ης ΔΕΘ είναι η Νύμφη,

Επίσημος πάροχος μετακινήσεων η Autohellas Hertz, Επίσημο Αναψυκτικό της 87ης ΔΕΘ το Λουξ, Χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού της 87ης ΔΕΘ το νερό Πηγή ΟΛΥΜΠΟΥ και Official IT Partner η Epsilon SingularLogic.

Στα Music Events Live Χορηγός Φιλοξενίας είναι τα Capsis Hotels, Χορηγός των Vip Μετακινήσεων η Limousines Greece VIP Services, Χορηγός Μετακινήσεων η Taxi Way και Χορηγός Catering η Samiotakis.